Bodytec BootCamp

Uitleg

Bodytec is een weerstandstraining waarbij u vooral uw spieren sterker maakt. Mede daardoor vragen sporters ons regelmatig wat ze ook nog kunnen doen om hun uithoudingsvermogen te vergroten. Daar een training met bodytec 20 minuten duurt, is dit te kort om het uithoudingsvermogen goed te kunnen trainen.
Daarom hebben wij besloten om onze service uit te breiden en u de mogelijkheid te bieden om mee te doen met BodytecBootCamp. Deze BBC is exclusief voor klanten van Bodytecleiderdorp in combinatie met uw rittenkaart. Normaal krijgt u bij aanschaf van uw rittenkaart een extra les gratis aangeboden, wanneer u mee wilt doen met de BBC kunt u dit aangeven bij de aanschaf van de rittenkaart en levert u 1 rit in voor 8 x deelname aan de BBC. Zoals u ziet is dit zeer laagdrempelig en exclusief voor u als bodyteccer.
BBC is een buitenactiviteit waarbij we tijdens de training vooral gebruik maken van de materialen in de omgeving, zoals bankjes, bruggen, bomen enz. De lessen zijn voor iedereen goed te volgen, waarbij rekening wordt gehouden met uw niveau.

Verzamelen:
We verzamelen om 19.30 uur bij de parkeerplaats van winkelcentrum Santhorst op het pleintje voor de scheppingskerk. Dit is hoek Van Poelgeestlaan en Laan van Ouderzorg.
Let op: zorg zelf voor een fluoriserend hesje, zodat u goed zichtbaar bent.

Voorwaarden:
Heeft u een rittenkaart voor Bodytec, dan kunt u in ruil voor 1 les 8 lessen meedoen met BBC. Bent u door uw Bootcamp lessen heen, dan maakt u altijd eerst uw Bodytec lessen op. Bij aanschaf van een nieuwe rittenkaart kunt u dan weer aangeven dat u ook Bootcamp wilt volgen. Bootcamp is dus exclusief voor u als klant van BodytecLeiderdorp en alleen in combinatie met een Bodytec rittenkaart. U kunt dus niet onbeperkt ritten inleveren in ruil voor Bootcamp lessen of alleen een Bootcamp rittenkaart afnemen!

Maak meteen een afspraak